Blogg

Startup:You er smøreteamet til den moderne gründer og etablerer. Her kan hente inspirasjon og lese nyheter som omhandler Startup:You og andre aktualiteter

Siste innlegg

- Startup:you kommer til Gründermessen!

- Slik skaffer du kapital til din nyetablering

- 80/20 prinsippet: Øk effektiviteten til deg og din bedrift

- #QuoraFredag: Hvordan bli mer produktiv?

- Startup:you kommer til Trondheim Playground

Kategorier

- #Quorafredag
- Arrangementer
- Bøker
- Inspirasjon
- Kapital
- Kreativitet
- Lederskap
- Podcast
- Presse
- Samarbeid
- Startup:You
- Startups
- Teknologi

Topp 6 crowdfundingssider for gründere

Skrevet 16. juni 2015

igg_logo_color_print_black_h

https://www.indiegogo.com

Indiegogo gir de med en idé sjansen til å engasjere et globalt invisterinssamfunn. Dette gjøres ved hjelp av at idéskaperne lager en kampanje for å fremme idéen. Indiegogo krever 9% av pengene kampanjen samler inn, men gir tilbake en prosentandel når innsamlingsmålet er nådd.

kickstarterimagefornewsarticle1

kickstarter.com

Dette er en platform som gir gründere muligheten til å samle inn penger, enten det er til et kunst, design eller teknologi prosjekt. Gründerne får bare tilgang til pengene når innsamlingsmålet har blitt nådd innen en bestemt tidsfrist. Hvis ikke målet blir nådd går pengene tapt. Tar du utfordringen?

logo

https://www.crowdfunder.com

Misjonen til Crowdfunder er å koble gründere med investorer fra hele verden. Siden tilbyr en guidet prosess, et samarbeidsbasert miljø og et investornettverk. Crowdfunder belaster medlemmer en månedlig prosentandel av pengene de har samlet inn.

circleup-logo

https://circleup.com

Detter er en platform som kobler investorer med innovative bedrifter som har et fokus på forbrukere og detaljhandel. Nettsiden gir gründere den veiledningen og støtten de trenger til å oppnå best mulig resultater.  Når kampanjen er over vil en prosentandel av pengene samlet inn bli betalt til Circleup.

angellist-logo-1

https://angel.co

AngelList er en platform på nett hvor startups kan samle inn penger, rekruttere og søke om hjelp fra inkubatorer. Her er det investorene som betaler en avgift og ikke hver enkelt startup.

Skjermbilde 2015-06-16 kl. 09.57.45

https://assembly.com

Assembly gjør det mulig for produkter slik som programvarer, maskinvarer og nettsamfunn, å bli bygd med åpen kilde kode. Slik kan flere bidra til å bygge produktet, enten det er igjennom design, coding eller innhold. Alle bridagsytere tjener seg opp App coins som gir de rettigheter på en prosentandel av produktets omsetning.

Dette er en perfekt side for deg som ønsker å bygge et produkt med hjelp av andre, er på utkikk etter en utfordring og liker å å jobbe i et inspirerende samarbeidsmiljø.