Blogg

Startup:You er smøreteamet til den moderne gründer og etablerer. Her kan hente inspirasjon og lese nyheter som omhandler Startup:You og andre aktualiteter

Siste innlegg

- Startup:you kommer til Gründermessen!

- Slik skaffer du kapital til din nyetablering

- 80/20 prinsippet: Øk effektiviteten til deg og din bedrift

- #QuoraFredag: Hvordan bli mer produktiv?

- Startup:you kommer til Trondheim Playground

Kategorier

- #Quorafredag
- Arrangementer
- Bøker
- Inspirasjon
- Kapital
- Kreativitet
- Lederskap
- Podcast
- Presse
- Samarbeid
- Startup:You
- Startups
- Teknologi

Startup:you kommer til Gründermessen!

Skrevet 2. september 2015

startupyou_grunderm2
Den 9 september er det Gründermesse i Trondheim, ved Scandic Hotel Lerkendal fra klokken 10:00 til 17:00. På Gründermessen får du en oversikt over ulike aktører som kan hjelpe deg å etablere egen bedrift, og vekst og internasjonalisering av eksisterende bedrift.

 

I tillegg holdes det ulike foredrag og workshops. Det blir blant annet en Lean Startup Workshop med Innovasjon Norge og foredrag om veier til kapital. Connect Springbrett tar også sted, hvor en gruppe gründere får tilbakemeldinger fra et tverrfaglig panel.

Du finner hele programmet her.

 

Vi i Startup:you stiller opp med vår egen “startup stue” under årets messe. Der får du mulighet til å bli bedre kjent med teamet vårt over en kopp kaffe, samt rådgiving av forretningsidéer for de som skulle ønske det. Andre aktører som holder stand er blant annet Innovasjon Norge, Technoport, DIGS, DNB og vår samarbeidspartner BDO.

Du kan se en full oversikt over alle utstillerne her.

 

Konkurranse:

Vi ønsker å høre din idé om hvordan vi kan gjør det mer attraktivt å handle i Midtbyen i Trondheim. Stikk innom “startup stuen” vår for å lever ditt bidrag, og husk – idéen må få plass på en post-it.

Den beste ideen vinner en Apple Watch!
 

Påmelding til Gründermesse her.

 

Håper vi ser deg der!