Blogg

Startup:You er smøreteamet til den moderne gründer og etablerer. Her kan hente inspirasjon og lese nyheter som omhandler Startup:You og andre aktualiteter

Siste innlegg

- Startup:you kommer til Gründermessen!

- Slik skaffer du kapital til din nyetablering

- 80/20 prinsippet: Øk effektiviteten til deg og din bedrift

- #QuoraFredag: Hvordan bli mer produktiv?

- Startup:you kommer til Trondheim Playground

Kategorier

- #Quorafredag
- Arrangementer
- Bøker
- Inspirasjon
- Kapital
- Kreativitet
- Lederskap
- Podcast
- Presse
- Samarbeid
- Startup:You
- Startups
- Teknologi

Start din egen bedrift på bare 54 timer!

Skrevet 13. september 2015

FB Event

Startup Weekend Trondheim er tilbake fra 25 til 27 September! Et arrangement midt i blinken for deg som drømmer om prosjekter og idéer, og som ønsker å starte egen bedrift.

 

I løpet av en helg vil du og de andre deltakerne dele idéer, lage team, utvikle forretningskonsepter og lansere deres egen startup. Det kan være en app, en tjeneste eller et produkt. Underveis vil du og ditt lag få hjelp av mentorer fra gründermiljøet i Trondheim slik at din idé blir utviklet på en best mulig måte.

 

Dette er en gyllen mulighet for alle, uansett bakgrunn, til å møte likesinnede med samme lidenskap for gründerskap, enten man jobber med markedsføring, er en data utvikler, designer eller student. Med så mange ulike bakgrunner og tett samarbeid vil man fornye ferdighetene sine og skape et nettverk for livet.

 

Suksesshistorier

Siden Startup Weekend Trondheim først ble arrangert i 2010 har flere av startupene blitt suksessfulle. Noen eksempler er billett portalen Hoopla, Velg Bedre som tilbyr bærekraftige premier og gaver til bedrifter, og nettsiden Ducky hvor du kan registrere dine miljøtiltak. Med andre ord, startupen du lanserer under Startup Weekend Trondheim kan bli et vellykket tilskudd i Norges stadig voksende gründermiljø.

 

Når?

Startup Weekend Trondheim starter 25 September – klokken 18:30.

Det slutter 27 September.

 

Hvor?

NTNU University at Gløshaugen

Drivhuset, in IT-bygget
Sem Sælands vei 9
Trondheim, Sør-Trøndelag 7491

Book din billett her eller få mer informasjon om arrangementet her.