Har du en forretningsidé

Vårt «smøreteam» har mye erfaring fra tidligere etableringer i smørekofferten. Vår oppgave er å finne rett smøring til rett konsept, og sånn bidra til å gi deg en kortere og sikrere vei mot målet. Har du en forretningsidé eller noe du brenner for og trives med – kanskje en hobby – så er det et godt utgangspunkt for å etablere en virksomhet.

Du sitter gjerne på gode kunnskaper innenfor området ditt, men mangler kapital og et støtteapparat. Ta kontakt og vi kan hjelpe deg med resten.

Fra idébank til virkelighet?

Gjennom 20 år har vi samlet opp en rekke ideer som ikke har blitt realisert. Disse ideene venter på at rett person skal komme å ta dem videre fra tegnebrettet og gi dem liv. Kanskje har du lyst til å starte din egen virksomhet men mangler en god forretningsidé? Vi ser etter mennesker som ønsker å bestemme over sin egen arbeidshverdag og som vil noe mer enn det å bare være ansatt.

Som leder må du kunne utmerke deg og ha mulighet til å bli anerkjent innenfor den bransjen du skal jobbe i. Dette kan være tidkrevende, men er svært viktig. Vi ser for oss at du har god tro på deg selv, samt en sterk indre motivasjon.

Sitater

Hvem kan søke?

Vi setter ingen begrensninger på hvem som kan søke, så ikke vær redd for å ta ideen din frem i lyset. Du kommer ingen vei uten å ta det første steget. Primært søker vi etter personer og ideer som tenker litt utenfor boksen og har det lille ekstra.

Søk nå!

Dette kan vi hjelpe deg med

Kompentanse
Kontaktnett
Kapital
Arbeidsplass
Markedsføring
Administrasjon
Regnskap
Kaffe & te

Hva gjør vi

Hos oss får du en profesjonell vurdering av din ide og vi gjør alt for at du skal kunne lykkes. Gjennom tidligere prosesser og konsepter så har vi sett og opplevd de fantastiske egenskapene som gründere besitter. Det som derimot kan være utfordrende er tilgangen på kontakter, nettverk og kunnskap. Det er her vi kommer inn i bildet. Fra vår begynnelse har vi vært med på et tjuetalls oppstarter, og sitter på tanker og erfaringer som andre kan ha stor nytte av. I dag tjener de fleste av selskapene, som vi har vært med på å starte, gode penger.

Hvem er vi

Startup:You er et moderne «smøreteam» for gründere og andre som ønsker å starte noe eget. Akkurat som støtteapparatet til en langrennsløper så hjelper vi deg med å komme raskere fra A til Å. Vårt team består av regnskap- og organisasjonspersonell, i tillegg til strategi- og markedspersoner. I enkelte tilfeller så er det og nødvendig å leie inn ekstra kompetanse for akkurat ditt fagområde. Det hele startet i 1981 med et bilde som mange kan kjenne seg igjen i, et sterkt ønske om å drive noe eget. I dag hjelper vi andre i samme situasjon med å realisere en drøm, en visjon og et ønske om å skape noe.