Har du en god forretningsidé og lyst til å drive egen virksomhet?

Bli med på gründerseminar på Lillestrøm 15. og 16. desember.

– Starte for deg selv?
– Mer enn bare ansatt?

Grunnene kan være mange, men ønsker du å drive egen virksomhet har du muligheten til å treffe meg. Som forretningsutvikler og investor har jeg siden 1981 startet opp og investert i 20 talls virksomheter. Den viktigste faktoren for å lykkes en den enkelte driveren sin «motor».

Har lyst, men mangler idé?

Du har lyst til å starte egen virksomhet, men mangler en god forretningsidé. Gjennom 30 års virksomhet har vi flere ideer som ikke har blitt realisert. Disse ideene venter på rett person som vil mer enn det å være ansatt og selv bestemme over egen arbeidsdag.

Det er viktig for oss at du må kunne utmerke deg, og ha mulighet til å bli anerkjent innenfor den bransjen du skal jobbe i selv om dette vil ta tid. Vi ser også for oss at du har god selvtillit og sterk egenmotivering.

Har du en forretningsidé?

Har du en forretningsidé eller noe du brenner for og trives med, kanskje en hobby – og mener at din idé kan bli et levebrød – er dette er et godt utgangspunkt for å etablere en virksomhet. I tillegg har du gode kunnskaper innen ditt område, men mangler kapital og et støtteapparat.

Den erfaring jeg har fra flere etableringer, gjør at veien gjøres kortere og sikrere.

Treffes på Lillestrøm, Thon Hotel Arena 15. og 16. desember

Ønsker du en personlig prat eller høre om hvilke muligheter som finnes så kan du møte meg på Thon Hotel Arena i Lillestrøm. Den 15. desember blir er det seminar fra kl. 18. Den 16. desember har du i tillegg muligheten for en til en samtale, men jeg ønsker at dette avtales på forhånd.

Er dette noe du tenner på, bør du kontakte oss for å diskutere dette nærmere. Kanskje kan vi gjøre noe sammen.

Jeg er i dag engasjert i flere selskaper, hvor vi har vært med på etableringen fra idé til forretning. Jeg vet at din entusiasme og engasjement er noe av de viktigste faktorer for å lykkes. Den driver deg til personlig innsats som også smitter over på andre. Dermed skapes det en organisasjon som er meget drivende.

Sats på det du liker, det du brenner for ellers blir du middelmådig

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Kontaktperson:
Tor Blaasmo
Telefon: 91515013
E-post: tor@startupyou.no

Kontaktskjema

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Melding