Garantert svar i løpet av 24 timer

Søk: Send oss noen ord om din idé eller om ditt ønske om å drive din egen virksomhet. Du må ha pågangsvilje og kapasitet. Vi vet at det blir krevende, men mange har klart det tidligere. Sitter du på en idé som kan bli til noe mer så ikke vent med å sende oss en søknad.

Intervju: De henvendelsene som vi synes er gode og som har potensiale går videre til intervju. Dette er et uformelt møte hvor vi diskuterer mulighetene i ideen din, og ikke minst kan gi deg mer informasjon om hvordan vi jobber og hva vi kan gjøre for deg.

Beslutning: Gjennom hele startup-perioden, som varer fra tre til ni måneder, vi det være en evaluering av konseptet ditt. Du vil, i samarbeid med teamet, få hjelp av profesjonelle forretningsdrivere som samtalepartnere. Under hele perioden vil vi foreta en en månedlig vurdering på fremdrift og forretningsmulighet.

Startup: Om vi ser en mulighet til god forretningsmessig drift etter endt startup-periode, så vil vi hjelpe deg med å gå over til fullskaladrift og etablere selskapet.

 

Søk nå!

Vi ser frem til å høre fra deg. Bruk skjemaet nedenfor og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.